hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Facebook Zaman Tüneli'ni adam edin!

    Facebook Zaman Tünelini adam edin
    expand

    Facebook'un Zaman Tüneli kimilerince beğenilse de çoğunlukla pek tutmadı. Facebook bu memnuniyetsizliği gidermek ve Zaman Tüneli'ne olan ilgiyi artırmak için yeni yöntemler uyguluyor. Bunlardan biri de uygulamalar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Facebook, uygulamalarla statik görüntüye sahip Zaman Tüneli'ni dinamik hale getirmeyi amaçlıyor. Peki bu uygulamaları nereden bulacaksınız?

    Yeni uygulamaları arkadaşlarınızın uygulamalarda yaptıklarından keşfedebilirsiniz. Kendi zaman tünellerinde, Haber Kaynağı'nda ve haber bandında bunlarla ilgili haberler çıkacaktır. Belirli bir uygulamayı arıyorsanız, adını tüm Facebook sayfalarının üstünde bulunan arama çubuğuna girerek arayabilirsiniz.

    Popüler uygulamalara gözatmak için, uygulamalar panosunu ve oyunlar panosunu ziyaret edin. Bu panolar arkadaşlarınızın İsteklerini gösterir, ayrıca tavsiye edilen uygulamalar ve arkadaşlarınızın kullandığı uygulamalar listesi de göreceksiniz.

    Zaman tünelime bir uygulama eklediğimde, uygulamada yaptıklarım nerede gözükür ve bunları kimler görebilir?

    Bir uygulamaya yaptıklarınızı zaman tünelinize ekleme izni verdiğinizde, uygulamada yaptıklarınız haber bandında ve Haber Kaynağı'nda da gözükebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gizlilik ayarlarınıza bağlı olarak, uygulamada yaptıklarınızı uygulamayı veya internet sitesini kullanan diğer kişiler de görebilir. Bir uygulama haberini zaman tünelinizden ve Yaptıklarının Dökümü'nden kaldırmak isterseniz, bunu istediğiniz zaman yapabilirsiniz.

    Arkadaşlarınız ve bilgilerinizi paylaştığınız diğer kişiler de kullandıkları uygulamalarla yaptıklarınızı paylaşabilir. Başkalarının uygulamada yaptıklarınızı paylaşabilmesini engellemek için ise aşağıdakileri yapmanız gerekiyor.

    Tüm Facebook sayfalarının sağ üst köşesinde bulunan simgesine tıklayın ve Gizlilik Ayarlarını seçin
    Uygulamalar ve İnternet Siteleri başlığının altında, Ayarları Düzenle'ye tıklayın
    Arkadaşların aracılığıyla erişilebilen bilgiler ayarının yanındaki Ayarları Düzenle'ye tıklayın
    Uygulamalarda yaptıklarım'ın yanındaki kutunun işaretini kaldırın

    FACEBOOK ZAMAN TÜNELİ'NDE UYGULAMALAR NASIL İŞLİYOR... VİDEO 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow