hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elif Aslı Yıldız kimdir, kaç yaşında, istifa mı etti? Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun eşi kim?

    Elif Aslı Yıldız kimdir, kaç yaşında, istifa mı etti Patiswissin CEOsu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlunun eşi kim
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız'ın kim olduğu sosyal medya yorumu sonrasında merak edildi. Marketten aldığı çikolatanın beyazlaştığını ve küflendiğini fark eden bir kullanıcı söz konusu ürünün fotoğraflarını da hesabından paylaştı. CEO Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun o tüketiciye tehdit içeren çarpıcı ifadeleri ise sosyal medyada büyük yankı buldu. Peki, Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız kimdir? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Küflenmiş bir ürünü paylaşan müşterisini sosyal medya üzerinden tehdit eden Patiswiss isimli atıştırmalık markasının CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu ile ilgili detaylar gündemde yer alıyor. Kavesinin yanına atıştırmalık ürün aldığını söyleyen Esra U. isimli bir Linkedin kullanıcısı, ürünlerin küflü çıktığı iddiasıyla fotoğraflarını paylaştı. Kullanıcı, çikolatanın son kullanma tarihinin geçmemiş olmasına rağmen bu durumu yaşadığını ve ürünün saklama koşullarında bir problem olabileceğini işaret etti. Paylaşımı gören Patiswiss isimli markanın CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu ise Elif oldukça sert bir dille müşterinin paylaşımını yalanlarken, aynı zamanda müşteriyi dava etmekle tehdit etti. Kullandığı dilin yanlış olduğunu fark eden CEO Tunaoğlu, daha sonra bir özür mesajı yayımladı. 

    Küflü çikolata satışı, CEO Elif Aslı’nın müşterisine hakaret içerikli mesajının ardından CarrefourSA ve Migros sanal marketlerinde ürünler satışa kapatıldı. Öte yandan 22 Nisan Pazartesi günü saat 13.30'da sosyal medya platformu X üzerinden bir paylaşımda bulunan Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, markasının Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

    Elif Aslı Yıldız kimdir, kaç yaşında, istifa mı etti Patiswissin CEOsu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlunun eşi kimEsra U. isimli kullanıcının paylaşımı şu şekilde;

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Bir heves aldığım kahve eşlikçilerime bakın, küflenmiş çikolataya ilk defa şahit oluyorum. üstelik son tüketim tarihine daha var Muhtemelen tedarik zinciri sürecinde muhafaza koşullarında bir problem var"

    Elif Aslı Yıldız kimdir, kaç yaşında, istifa mı etti Patiswissin CEOsu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlunun eşi kimElif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun müşteriye verdiği o cevap;

    Elif Aslı Yıldız kimdir, kaç yaşında, istifa mı etti Patiswissin CEOsu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlunun eşi kimELİF ASLI YILDIZ KİMDİR?

    Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, Ankara'da kurulan Patiswiss çikolata markasının kurucusu ve CEO'sudur. Patiswiss çikolata markasının CEO'su Elif Aslı Yıldız, Ankara'da başladığı profesyonel kariyerine elektrik elektronik mühendisi olarak adım atmış bir girişimcidir. Lisenin başlarından itibaren her zaman el yapımı iyi kahvelerin olduğu küçük bir çikolata dükkânı açmak istediğini dile getirmiştir. Elif Aslı Yıldız'ın liderliğindeki şirket, ABD, Rusya ve İngiltere başta olmak üzere, dünya genelinde 35 ülkeye ürünlerini satıyor. Bugün Patiswiss, 450'den fazla ürün çeşidi ile tüketicilere sunulan geniş bir çikolata yelpazesi sunuyor. Bu ürünler, 12 ana kategoride sınıflandırılıyor ve her biri, zengin tatları ve üstün kalitesi ile tanınıyor. Yıldız'ın işletmesi, bu çeşitlilikle hem yerli hem de uluslararası müşterilerin damak zevkine hitap ediyor. Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun kendisinden 40 yaş büyük Karel Elektronik sahibi Sinan Tunaoğlu ile evli olduğu öğrenildi.  Elif Aslı Yıldız kimdir, kaç yaşında, istifa mı etti Patiswissin CEOsu Elif Aslı Yıldız Tunaoğlunun eşi kim

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow