hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Melania Trump seçimde nasıl bir rol oynayacak?

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın bir süredir yürüttüğü seçim sürecinde pasif olan eşi Melania Trump, ilk kez bir davette Trump’ın yanında yer aldı. Trump ile aralarında sorunlar olduğu iddia edilen Melania Trump’ın seçim kampanyasında öncekilere göre daha az görünür olacağı düşünülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eski ABD Başkanı Donald Trump hem başkanlık sürecinde hem de sonrasında eski First Lady Melania Trump ile sorunlar yaşadığı iddiasıyla defalarca gündeme geldi. Bir süredir yeniden başkan olmak için kampanya yürüten eski ABD Başkanı Donald Trump'ın bu sürecine, eşi Melania Trump'ın nasıl davranacağı ise merak konusu oldu. Melania Trump, bir süredir devam eden seçim kampanyalarında Donald Trump’ın yanında neredeyse hiç yer almamıştı.

    Ohio Üniversitesi'nde Tarih Profesörü Katherine, Melania Trump eşinin yanında yine çok sık görünmeyeceğini belirterek “Sanırım Melania Trump, bu sefer Trump'ın önceki iki başkanlık kampanyasında olduğundan daha az görünür durumda. Çok fazla kamuoyu önüne çıkmadı. Florida ön seçimlerinde oy kullanmaya gitti ve o sırada çekilmiş fotoğrafları vardı. Görünüşe göre, muhabirler yaklaşan kampanyada hangi rolü üstleneceğini soran sorular sorduğunda, ‘Bizi izlemeye devam edin’ gibi bir şey söyledi. Ve birkaç hafta önce Maralago'da toplanan yüksek gelirli bağışçılarla halka gösterilecek bir fotoğraf için poz verdi. Ancak çoğunlukla, söylediğim gibi, bu sefer kampanyada daha da düşük profilli bir pozisyon alıyor gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özellikle Trump’ın sus payı davası sürecinde aralarının açıldığı iddia edilen ikili Melania Trump’ın soğukluğu ile çok kez gündeme gelmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow