hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    100 bin TL'ye sahibinden hiç çekilmemiş film senaryosu!

    100 bin TLye sahibinden hiç çekilmemiş film senaryosu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sahibinden.com'da "hiç çekilmemiş uzun metraj film senaryosu" 100 bin TL'den satışa sunuldu. Yapım şirketlerine ulaşamadıkları için bu yola başvurduğunu ifade eden ilan sahibi, "İlham perisinin üzerinde bolca tepiştiği, şairli, şiirli falan bir film... Satıyoruz!.. Baya böyle elma, armut gibi satıyoruz" diyerek gönderme yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    sahibinden.com'un en çok ziyaret edilen bölümlerinden "İlginç İlanlar" köşesinin yeni yıldızı "Sahibinden hiç çekilmemiş uzun metraj film senaryosu" başlıklı ilan oldu.

    Özellikle sosyal medyada yoğun ilgi gören ilan, açıklama metniyle de dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

    İlan sahibi hiç çekilmemiş uzun metraj film senaryosunu 100 bin TL'den satışa sundu.

    "Elma, armut gibi satıyoruz"

    Metin ve reklam yazarları tarafından kaleme alınan senaryoyla ilgili ilan sahibi, ilanın açıklama bölümüne dizi/film sektörüne ilişkin görüşlerini eğlenceli bir dille göndermeler yaparak aktardı.
    Trafik sigortasında prim artışına çözüm bulundu
    Senaryoyla ilgili olarak, "Yazarken hiç sigara içilmemiş, ilham perisinin üzerinde bolca tepiştiği, muhtelif yerlerinde revizyon olan, örnek gösterebileceğimiz bir muadili olmayan, uzun metraj filmimiz var. Şairli, şiirli falan bir film. Satıyoruz. Baya böyle elma, armut gibi satıyoruz" yazan ilan sahibi, yapım şirketlerine ulaşamadıkları için senaryoyu sahibinden.com'a koyduklarını belirtti.

    İlana bakmak için tıklayınız...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow