hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hudutsuz Sevda Nihat kimdir? Hüseyin Soysalan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

    Hudutsuz Sevda Nihat kimdir Hüseyin Soysalan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı
    expand

    Hudutsuz Sevda Nihat karakteri merak uyandırdı. Hüseyin Soysalan sevilen dizide Nihat karakterine hayat veriyor. Yönetmenliğini Murat Öztürk'ün, senaryosunu Bahadır Özdener'in üstlendiği MEDYAPIM imzalı Hudutsuz Sevda dizisinin oyuncuları sorgulanıyor. Peki ama Hüseyin Soysalan kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hudutsuz Sevda Nihat karakterini canlandıran Hüseyin Soysalan gündemde… FOX TV’de yayınlanan ve her Perşembe ekrana gelen dizide oynayan Hüseyin Soysalan yaşamına dair merak edilenler haberimizde…

    Hüseyin Soysalan kimdir?

    12.03.1959 Ankara doğumlu olan HüseyinSoysalan,1984 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra Devlet Tiyatrolarına girmiş, iki yıl Adana Devlet Tiyatrosunda staj yaptıktan sonra 2008 yılına kadar Ankara Devlet Tiyatrosunda görev almıştır.Ankara’da yaşarken Ferhunde Hanımlar,Ne Seninle Ne Sensiz adlı günlük dizilerde oynamıştır. 2008 yılından sonra İstanbul’a gelir.Pek çok dizi ve sinema filminde rol almaya başlar.Bunlardan bazıları ; Dolu Dizgin Yıllar,Dila Hanım,Ezel,Pars Narkoterör,Karadayı,Anneler ve Kızları,Cesur Yürek,Es Es,Eşkiya Dünya’ya Hükümdar Olmaz,Kurtuluş Son Durak,Çukur.. gibi önemli projelerde yer almıştır.Bunun yanı sıra İstanbul’da en son oynadığı tiyatro oyunu Yücel Erten’in rejisörlüğünü yaptığı,Türker İnanoğlu prodüksiyonundaki “Bazıları Sıcak Sever/Balım” Müzikali olmuştur.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow