hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Selçuklu Meliki Dolat kimdir? Selçuklu Kartalı! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni oyuncu!

    Selçuklu Meliki Dolat kimdir Selçuklu Kartalı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni oyuncu
    expand

    TRT 1'de yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni karakteri Selçuklu Meliki Dolat oldu. Dizinin izleyicileri Selçuklu Meliki Dolat'ın tarihte var olup olmadığını sorguluyor. Peki ama Selçuklu Meliki Dolat kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, yapımcılığını Türkiye'nin Akli Film ile Ansari ve Shah Films'in üstlendiği bir Türk televizyon dizisidir. Dizi Eyyubi hanedanının kurucusu Selahaddin Eyyubi'nin hayatını konu alıyor. Televizyon dizisinin yapımına 2022 yazında başlandı. İşte Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Melik Dolat hakkında bilgiler...

    Selçuklu Meliki Dolat kimdir?

    TRT 1'de yayınlanan bölüm özetinde şu ifadeler yer aldı:
    Sultan Nureddin ve Selahaddin, Şam’ı geri almak için uğraşırken Selçuklu Meliki Dolat’ın gelişi bütün dengeleri bir anda değiştirir.

    Büyük bir öfkeyle gelen Dolat’ın savaş karşısında çıkaracağı engellere karşı Sultan Nureddin ve Selahaddin’in tepkisi nasıl olacaktır? Dolat tehlikesi bertaraf edilecek midir? Sultan Nureddin ve Selahaddin’in haçlılarla mücadelesi Nureddin ile Mevdud’un arasındaki bir taht kavgasına dönüşürken; Sultan Nureddin, Mevdud’u devirip devlet içindeki ikiliğe son verebilecek midir?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow