hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ümit Besen iddialara yanıt verdi… Müge Anlı’daki babalık davasında yeni gelişme

    Ümit Besen iddialara yanıt verdi… Müge Anlı’daki babalık davasında yeni gelişme
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Müge Anlı ile Tatlı Sert programında biyolojik babası Metin Akpınar olan Duygu Nebioğlu’nun kardeşinin babasının da ünlü bir isim olduğunu iddia etmesinin ardından yayında adı geçen isimlerden biri de Ümit Besen olmuştu. Kardeşlerden biri Besen’in doğru isim olmadığını dile getirmesinin ardından gözler usta şarkıcıdan gelecek açıklamaya çevrilmişti. Besen’in yanıtını Müge Anlı canlı yayında paylaştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan konuda Suphiye Hanım’ın çocuklarının biyolojik babası ile ilgili iddialar ortaya atılmıştı. Almanya’ya yerleşerek burada kendisine yeni bir hayat kuran ve evlenen Suphiye Hanım’ın Metin Akpınar’dan olan kızı Duygu Nebioğlu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ablasının babasının da bir ünlü isim olduğunu iddia etmişti. İddialarda adı geçen isimlerden biri de Ümit Besen olmuştu. Canlı yayında Nebioğlu'nun kız kardeşi Ümit Besen iddiasını yalanlarken şarkıcıdan da açıklama geldi. Müge Anlı canlı yayında Besen’in açıklamasını paylaştı.

    ÜMİT BESEN: ADIMIN GEÇMESİ BİLE BENİ RAHATSIZ ETTİ

    Müge Anlı, iddiaların ardından Ümit Besen’e ulaştıklarını ifade ederek Besen’in kendilerine verdiği yanıtı paylaştı. Besen, bahsi geçen kadını tanımadığını, olaylarla uzaktan yakından bir ilişiğinin olmadığını ifade ederken böyle bir olayda adının geçmesinin bile kendisini rahatsız ettiğini dile getirdi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow