hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yargı dizisinde son gelişmeler! Kübra Ünlü yazdı

    Yargı dizisinde son gelişmeler Kübra Ünlü yazdı
    expand

    Kanal D’nin fenomen dizisi Yargı geceyi birincilikle bitirdi. Zirvede son yapacak dizinin 94. Bölümünde ‘yeni hayat teması’ seyircileri mutlu etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanal D ekranlarında 3 sezondur yayınlanan Yargı, “95. bölümüyle ekranlara veda edecek.

    Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in, başrollerini paylaştığı ve kadrosunda Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş ‘in yer aldığı “Yargı” geceyi reytinglerde bir numara olarak kapattı.Yargı dizisinde son gelişmeler Kübra Ünlü yazdı

    İzleyicisini dizi sonlanırken dahi ekran başında tutmayı başaran 'Yargı' dizisi, heyecanı bir kez daha zirveye taşıdı. Ekipler Nevzat'ı yakaladı. Ilgaz yüzerek kurtuldu. Tuğçe ile Efe evlendi. Ceylin ve Ilgaz, Muğla'ya taşındı. Çift yeni taşındıkları evde cesetle karşılaşınca peşlerini bırakmayan hayat yorgunluklarına isyan etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    26 Mayıs'ta yayınlanacak büyük finale bir hafta kala dizide önemli gelişmeler yaşandı.Yargı'nın 94. Bölümünde Ceylin, Ilgaz ve Mercan, İstanbul'dan ayrılarak yeni bir hayat için yola çıkmaya karar verdi. Sondan bir önceki bölüm detayları ise şöyle gelişti.

     

    Eren ve Tuğçe Nevzat ile ilgili bir detayı kavrayınca ona yeni bir plan kurdular.

    Merdan Dede’nin Osman ile ilgili meselede her şeyi gün yüzüne çıkartması ile Osman itiraflarda bulundu. Yeliz göz altına alındı.

    Nevzat’ın kıskıvrak yakalandı. Eren’in Nevzat’ı köşeye sıkıştırması sonucunda ağzından aldığı bilgiler Ilgaz’ı bulmasını sağladı. Nevzat öyle birisini tanımadığını söyledi.

    Ilgaz, bırakıldığı adada, uzaktan geçen bir yük gemisine bağırarak sesini duyurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Ilgaz tek çarenin ufakta gördüğü karaya yüzerek gitmek olduğunu düşünerek kendini denize attı.

    Ekipler Sivri Ada'da arama yaparken Ilgaz'ın kanlı iplerini bulduğu an, Ceylin'e de bir telefon geldi. Ilgaz'ın hastanede olduğu öğrenen herkes soluğu yoğun bakım ünitesinde aldı. Ilgaz tedbir amaçlı geceyi hastanede geçirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yaşananlara daha fazla tahammül etmek istemeyen Ceylin, Ilgaz’a hastanede bir teklifte bulundu. Yanında getirdiği haritadan bir yer seçmesini ve seçtikleri yerde kalan ömürlerince yaşamak istediğini söyledi.

    İki ay gibi kısa bir sürede karar verip taşınma hazırlıklarına başladılar. Ceylin, Ilgaz ve Mercan, Muğla'ya taşındı. Eren ve Yekta arkadaşlarına yolculukta eşlik etti.

    Yaşananların yaşattığı sıcaklık ve duygu dolu anlar devam ederken Eren’in yeni evin bahçesinde bulduğu ceset her şeyi bir andan değiştirdi. Adeta lanetli olduklarına karar veren Ceylin yaşanması umut edilen o sakin hayatın kendilerine hiçbir zaman gelmeyeceğinin işaretinin ise ablasının öldürüldüğü gün kaderlerine yazıldığını söyledi.

    Kanal D’nin sevilen reyting rekortmeni dizisi Yargı 3. Sezonunda 95. Bölümde final yapacak. Son bölümü seyircisi ile izleyerek kapanış yapacak olan dizi görkemli hazırlıklarına devam ediyor. 26 Mayıs 2024 ‘de yapılacak son gösterimin, biletleri günler öncesinden tükendi. Dizinin müdavimleri ise dizinin sonlanıyor olmasından duydukları üzüntüleri ise sosyal medyadan iletmeye devam etti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow