hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aston Martin'in yenilikleri devrede 

    Aston Martinin yenilikleri devrede
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

     Aston Martin tarafından geliştirilen 707PS/900Nm 4.0 litrelik V8 motor, 9 vitesli ıslak debriyajlı şanzıman ve Karbon Seramik Frenler devreye giriyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gaydon, 22 Nisan 2024: 2022'de piyasaya sürülen Aston Martin DBX707'nin eşsiz birleşimi, muazzam performansı, olağanüstü dinamikleri, eşsiz tarzı ve gerçek lüksüyle, SUV'ların gerçek Süper Arabası olarak hızla sektörün zirvesine çıkmasını sağladı. Çok sayıda ödül kazanan DBX707'nin ezici popülerliği, şimdi İngiliz ultra lüks performans markasının SUV portföyünde markanın tek güç aktarma organı haline geliyor.

    Yenilenen DBX707'nin merkezinde, Aston Martin'in son teknoloji kendi geliştirdiği bilgi ve eğlence sistemini benimseyen ve çarpıcı yeni bir kabin mimarisine sahip kapsamlı iç mekan yükseltmeleri bulunuyor. Bu dönüştürücü gelişme, el işçiliği ve yenilikçiliğin örnek bir şekilde kullanımını sergileyerek, kusursuz tasarımı ve şımartıcı lüksü, etkileyici bir bağlanabilir araç teknolojisi yelpazesiyle birleştiriyor.

    Yeni iç mekan

    Aston Martin'in Küresel Baş Marka ve Ticari Sorumlusu Marco Mattiacci, yeni DBX707 hakkında şunları söyledi:

     “En iyi sınıf performansı ve dinamikleri, dünya standartlarında tasarım ve en yüksek lüks seviyeleriyle, DBX707 hemen yeni bir ultra lüks SUV ölçütü oluşturdu. Şimdi, en son teknoloji ve tamamen yeni bir iç mekan ile yükseltilmiş olan DBX707, bir kez daha oyunu ileri taşıyor ve tüm rakiplerin değerlendirildiği standartı daha da yükseltiyor”. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kapsamlı bir iç tasarım yeniden tasarımı ile eş zamanlı olarak, DBX707 şimdi Aston Martin'in son nesil bilgi ve eğlence sistemini alıyor. Bu tamamen özelleştirilmiş, tam entegre çoklu ekran sistemi, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto ile birlikte birden fazla USB-C bağlantısı ve Aston Martin müşteri uygulaması tarafından desteklenen tam çevrimiçi bağlantı özelliklerine sahip. Bilgiler, en iyi sınıf Pure Black dokunmatik ekran teknolojisi kullanılarak tam kapasitif tek ve çoklu parmak hareketi kontrolü ile gösterilir. Ana sürücü enstrüman paneli 12.3 inçlik bir ekran.

    2 modelde tanıtıldı

     Aston Martin'in cesur yeni tasarımının en son evrimi, DB12 ve Vantage'da tanıtıldı. Kendinden eminlik ve kalite yayan temiz, çağdaş çizgiler, muhteşem bir alan ve uyum hissi yaratırken, yeni gösterge panelinin üst ve alt kısımlarını ikiye bölen çarpıcı yatay tasarım çizgisine sahiptir. Bu güçlü lineer tema, iç mekanın genel yüksekliğini azaltmaya hizmet ederken, artan kullanımıyla birlikte değişen krom malzemeler, çağdaş kaplamalar ve basitleştirilmiş merkezi konsol, spor araba hissi ve etkileyici modern lüks arasında mükemmel bir denge sağlar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeni iç mekan, yeni direksiyon simidine, yeniden tasarlanmış D-pull kapı açma kollarına ve zarif dikey hava kanallarına kadar her alanı geliştirilmiştir; her ikisi de artık parlak krom veya koyu krom iç takımlarla eşleştirilmiştir.

    Yeni ön kapı kaplama panelleri daha büyük olup, parlak dumanlı meşe, parlak titanyum örgü ve güncellenmiş ziricote ahşap, parlak siyah ve karbon fiber kaplamalar da dahil olmak üzere çeşitli yeni malzemelerle sunulmaktadır. Üç farklı iç mekan döşeme özellikleri bulunmaktadır, her biri kendi imza detaylarına sahiptir; Inspire Comfort, matris nakış ve kırlent döşemesi içerir; Inspire Sport, vektör nakışı ve ek bir sportif öğe olarak Alcantara®'ya sahiptir. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow