hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenilenen Yamaha'lar yollarda

    Yenilenen Yamahalar yollarda
    expand
    KAYNAKMehmet Ali Kantarcı

    Yamaha MT-09 ve XMAX 300 modelleri tasarımlarıyla öne çıkıyor

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1955 yılından bu yana müşterilerine, Japonca’da kuvvetli tatmin ve heyecanı ifade eden “KANDO” deneyimini sunan Yamaha, Red Dot Tasarım Ödülleri’nde art arda 13 yıldır motosiklet kategorilerinde ödül almaya devam ediyor. Bu kapsamda Yamaha’nın sınıfında yenilenen  modelleri MT-09 ve XMAX 300, 2024 Red Dot Ödülleri’nde “Ürün Tasarımı” kategorisinde  ödüllerin sahibi oldu. 
    4. nesil ile yollarda

    Dördüncü nesliyle motosiklet dünyasının öncü modeli MT-09 ve Avrupa'nın önde gelen şehir içi ulaşım aracı olarak kendini kanıtlayan XMAX modelleri, bu ödüllerle birlikte Yamaha’nın birçok alanda olduğu gibi tasarım alanında da başarısını taçlandırdı. Dünyanın önde gelen motorlu araç üreticisi Yamaha’nın gözde motosiklet modelleri MT-09 ve XMAX 300, tasarım alanında dünyanın en prestijli uluslararası ödülleri arasında yer alan 2024 Red Dot Ödülleri’nde “Ürün Tasarımı" kategorisinde ödüllere layık görüldü. Bu ödüller, Yamaha’nın 13 yıldır üst üste layık görüldüğü Red Dot Tasarım Ödülü olarak, markanın tasarım alanındaki üstün başarısını taçlandırıyor. MT-09 dördüncü nesliyle özgür bir sürüş keyfi sunuyo

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şehiriçinde konfor

    Sezgisel kullanımı destekleyen kumanda mekanizmasından, hava giriş sesini ileten akustik amplifikatör ızgaraya kadar her ayrıntı, sürücünün duygularını harekete geçiren teknoloji ve tasarımla şekillendi. XMAX ile dinamizm, konfor ve işlevsellik bir arada! Yamaha XMAX, pazara sunulduğu 2006 yılından bu yana geçen 18 yılda, Avrupa'nın önde gelen şehir içi ulaşım aracı olarak kendini kanıtladı ve güncel haliyle küresel bir model olarak yoluna devam ediyor.

    Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görülen XMAX, insan ve makine arasındaki ilişkiye odaklanırken güncel nesliyle dinamizm, rahatlık ve konfor gibi özellikleri daha da ileriye taşıyor. Sport Scooter serisinde yer alan modelin spor bir motosiklete benzer güç karakteristiği dar bir gövdede kompakt tasarım ve konfor ile biraraya gelerek, duyguları harekete geçiren bir bütün oluşturuyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow