hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Peçeli fenomen kimdir, gerçek adı ne? Eylem Amine Altunkaynak kimdir?

    Peçeli fenomen kimdir, gerçek adı ne Eylem Amine Altunkaynak kimdir
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Sosyal medyada son dönemde popüler olan isimlerden biri olan ve ‘peçeli fenomen’ olarak tanınan Eylem Amine Altunkaynak kuantum ve bilinçaltı seminerleri ile gündem olmuştu. Ücretli sertifikalar dağıtan ve lüks yaşamı ile dikkat çeken Altunkaynak’ın 185 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Peki, Eylem Amine Altunkaynak kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kendisini tasavvuf ışığında eğitim veren uzman bir eğitimci olarak tanımlayan Eylem Amine Altunkaynak kuantum ve bilinçaltı ile ilgili seminerler veriyor. Eğitimlerin ücretli olmasına yönelik “bir zamanımızı, emeğimizi satıyoruz” ifadelerini kullanmıştı. Lüks yaşamına ilişkin eleştirilere de yanıt veren Altunkaynak “zaten belli bir ekonomik gücün üzerinde olan bir eşle evliyim” açıklamasında bulunmuştu. Peki, sosyal medyada ‘peçeli fenomen’ olarak bilinen Eylem Amine Altunkaynak kimdir?

    EYLEM AMİNE ALTUNKAYNAK (PEÇELİ FENOMEN) KİMDİR?

    Eğitimlerinde, seminerlerde ve sosyal medya paylaşımlarında yüzünü göstermemesi nedeniyle “peçeli fenomen’ olarak adlandırılan Eylem Amine Altunkaynak, yaptığı işin patentini aldığını iddia ediyor. Tasavvuf ışığı altında çeşitli eğitimler veren Altunkaynak’ın eğitimlerinin büyük bir kısmı ise ücretli. Sosyal medyada 185 binin üzerinde takipçisi bulunan fenomen sadece kadınlara eğitim veriyor. Kendisini uzman eğitmen olarak tanımlayan Altunkaynak eğitimlerinin ardından sertifikalar veriyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow