hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sarunas Jasikevicius: Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynamadı

    Sarunas Jasikevicius: Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynamadı
    expand
    KAYNAK DHA

    Fenerbahçe Beko Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, takımının Anadolu Efes'e karşı aldığı mağlubiyetin ardından konuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    EuroLeague'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes'i karşı karşıya getiren Türk derbisini konuk takım, 82-80 galip tamamladı.

    Mücadelenin ardından ardından düzenlenen basın toplantısında ise sarı-lacivertli takımın başantrenörü Sarunas Jasikevicius, alınan mağlubiyeti değerlendirdi. 

    İyi bir maç çıkaramadıklarını söyleyen Sarunas Jasikevicius, “Öncelikle Efes’i ve Tomislav’ı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Bizim açımızdan çok iyi bir maç değildi. İlk yarıda kendi hatalarımızla çok şey yaptık. 10 tane top kaybı, 5 tane de asist gibi. Ne ritim ne de senkronizasyonumuz vardı. Kötüydük bu açıdan. Dördüncü çeyrekte de kötü savunma yaptık ve maçı geri döndürmek için de kötü atışlar kullandık. Çok fazla söylenecek bir şey yok. İyi bir maç değildi” şeklinde konuştu.

    8 Nisan Pazartesi günü oynanacak Anadolu Efes karşılaşmasının Olympiakos maçından daha önemli olduğunu vurgulayan Jasikevicius, “Bence hepsinden daha önemli olan pazartesi olan maçımız. Türkiye Ligi’ndeki durumumuzu belirleyecek olan bir maç. Şu an benim için o çok daha önemli. Bugünü analiz edeceğiz. Takım oyununda hiç iyi değildik. Özellikle hücumda. Bunlara bakmamız gerekiyor. Olympiakos’a daha 1 hafta var. Asıl pazartesi Anadolu Efes’e karşı oynayacağımız maç Türkiye Lig’i adına çok önemli” yorumlarında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “FENERBAHÇE, FENERBAHÇE GİBİ OYNAMADI”

    Litvanyalı koç, “Bugün Anadolu Efes, Anadolu Efes gibi oynadı ama Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynamadı. Biz genel basketbolumuzu oynamadık. 1 hafta aradan dolayı mı veya başka şeyler var mı bilmiyorum ama bugün Anadolu Efes’in böyle oynayacağını bekliyorduk” diyerek sözlerini noktaladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow