hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Koç: Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler

    Ali Koç: Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler
    expand
    KAYNAKİHA

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçı sonrası futbolcularına ceza verilmesinin uluslararası alanda Türk futbolunda sıkıntı yaratacağını belirtti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıklamalarda bulundu. İşte Koç'un açıklamalarından dikkat çeken satır başları:

    "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey yapmamak ki bana sorarsanız en kötüsü budur. Diğer ekstrem ise ligden çekilmek, bir süre futbol faaliyetlerini durdurmak. Bu iki ekstremin arasında muhtelif konular, alternatifler var. İnsanlarla istişare ettikçe daha da yeni fikirler geliyor."

    "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan'da genel kurula gitmemizin nedeni değildir. Bardağı taşıran damladır. Trabzon'daki olay tamamen organize ve belli bir amaçla bizi şampiyonluktan etmek üzerine kurulmuş bir örnek."

    "Yarın Samandıra'da esas bu oyunun öznesi olan futbolcularımız ve teknik kadromuzla buluşacağız. Sanmayın ki duygusal bir karar aldık ve hiç düşünmeden taşınmadan 2 Nisan'ı bekliyoruz. Camiamız belki de hiç olmaması gereken bir istikamete gidecek beklentisi içinde olmayın. Hep beraber en doğru kararı vereceğiz, içiniz rahat olsun."

    "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda sıkıntıya girer."

    "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekliyorsa ev sahibi ne yapsın. Bize göre, Trabzon Emniyeti'nin büyük bir zaafı olmuştur ve emniyet müdürünün hala görevde olması da bizlere bir mesajdır."

    Ali Koç: Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow