hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Arda Güler: Fenerbahçe daha çok para kazansın istedik

    Arda Güler: Fenerbahçe daha çok para kazansın istedik
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Arda Güler, Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer süreci hakkında önemli bilgiler verdi ve tercihine dair değerlendirmelerde bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Millî oyuncumuz Arda Güler, gerek Fenerbahçe’den Real Madrid’e transferi ve gerekse de kariyer planlamasına dair görüşlerini ve düşüncelerini Kafa Sports adlı YouTube kanalında paylaştı.

    “NELER YAPABİLECEĞİMİ GÖSTERMEK İSTEDİM”

    Arda Güler, “Fenerbahçe’de bir sene daha kalabilirdim ama Fenerbahçeli bir Türk gencinin Avrupa’da ve özellikle Real Madrid’de neler yapabileceğini göstermek istedim” diyerek sezon başında İspanyol devine transfer olma tercihine açıklık getirdi.

    “FENERBAHÇE DAHA ÇOK PARA KAZANSIN İSTEDİK”

    Serbest kalma ve bonservis bedeli hakkında gelen soruya Arda, “17.5 milyon euro serbest kalma bedelim vardı ama ben ve ailem, Fenerbahçe daha çok para kazanabilsin diye sürekli görüşmeler yaptık. Real Madrid’den Fenerbahçe’ye daha çok para ödemesini istedik” cevabını verdi.

    “ALİ KOÇ’A KIRGINLIĞIM YOK”

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a kırgınlığı olup olmadığı yönündeki soruyu ise Arda, “Ali Koç’a kırgınlığım yok, ilk golümde ve sakatlandığım dönemde de ilk arayanlardan ve destek olanlardan oldu. Ali Koç, ailemiz için de özel birisi” şeklinde yanıtladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    öz konusu transfer sürecinde babasının komisyon aldığı yönündeki tartışmalara yönelik de konuşan genç futbolcu, “Böyle bir şey mümkün değil. İnsanlar belki böyle süreçlerin nasıl profesyonelce yürüdüğünü bilmiyor ama bu mümkün değil. Biz ailecek, Fenerbahçe’nin daha çok para kazanması için elimizden geleni yaptık” sözleriyle iddiaların gerçek dışı olduğunu belirtti.

    “GOL SEVİNCİM TEVEKKÜLE DAYANIYOR”

    Gol sevincin anlamını da açıklayan genç yıldız, “Benim gol sevincim tevekküle dayanıyor. Her şeyin Allah’tan geldiğine inanıyorum. Her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Her şeyi en doğru şekilde yapıp, çok çalışıp gerisini Allah’a bırakıyorum” dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow