hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hasan Arat: Kulüpler Birliği, seçimi hızlandırmalıdır

    Hasan Arat: Kulüpler Birliği, seçimi hızlandırmalıdır
    expand
    KAYNAK DHA

    Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Kulüpler Birliği’nin alacağı kararla TFF seçiminin hızlandırılması gerektiğini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kulüpler Birliği Toplantısı’ndan önce konuşan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündemdeki seçim konusuna dair fikirlerini aktardı.

    Seçim kararı açıklanır açıklanmaz; bu tarihin geç olacağını gerekçeleriyle bildirdiklerini belirten Hasan Arat, "Bu konuda da ısrarcıyız. Ligin başlamasına çok az bir süre kala genel kurul yapılması, kurulların oluşturulması, problemlerin çözülmesi gibi kararlar var. Burada Kulüpler Birliği aklı selim bir karar alarak bu seçimi hızlandırmalıdır. Seçim bir an önce yapılmalıdır. Türk futbolu açısından son derece kritik bir virajdır. Bu yapılanmanın Türk futboluna faydası olur, zararı olmaz. Demokratik bir seçim olması lazım, çok adaylı olmasında fayda vardır. Kurulların demokratik seçiminin önünün açılması lazım" diye konuştu.

    "BEŞİKTAŞ KULÜBÜ OLARAK GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ"

    TFF Başkan adaylarının bir kulübün sempatizanı ya da üyesi olduğunun altını çizen Arat, "Aday olurken üyeliklerini mutlaka dondurmalılardır. Tarafsızlık sözü vermelidir. Bunu çok çağdaş şekilde yapabileceğimize inanıyorum. Türkiye son 4 ayda futbolda dünyada iyi bir resim vermiyor. Bunu hep beraber düzeltebiliriz. Demokratik yollarla gelecek başkan ve heyetinin, tüm kulüplerin de desteğiyle, alt liglerdeki takımları da besleyerek birlik ve beraberlik içinde çözüm bulmalıdır. Beşiktaş Kulübü olarak bizim baştan beri durduğumuz yer ve söylemlerimiz aynıdır, geri adım atmayacağız" ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "ÖNEMLİ OLAN TÜRK FUTBOLUDUR, TÜRKİYE'DİR"

    Beşiktaş'ın Türk futbolunu ileriye götürecek her adaya destek olacağını anlatan Hasan Arat, "Beşiktaş Kulübü, kulüp farkı gözetmeksizin, üzerindeki formayı aday olduğu anda çıkaran, uluslararası niteliğe sahip, Türk futbolunu ileriye götürecek her türlü adaya destek olur. Kişiler önemli değil, önemli olan Türk futboludur, Türkiye'dir. Biz bunu düzeltmek için her türlü öncülüğü yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow