hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    UEFA Avrupa Ligi’nde finalin adı belli oldu

    UEFA Avrupa Ligi’nde finalin adı belli oldu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    UEFA Avrupa Ligi’nde Atalanta ile Bayer Leverkusen, adlarını finale yazdırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAYER LEVERKUSEN SÜRPRİZE İZİN VERMEDİ

    UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Almanya Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen, evinde İtalya Serie A temsilcisi Roma ile karşı karşıya geldi.

    BayArena’da oynanan karşılaşma karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

    Deplasmanda oynanan ilk maçı 2-0 kazanan Bayer Leverkusen, toplam skorda rakibine 4-2’lik üstünlük sağladı ve UEFA Avrupa Ligi’nde finale çıktı. Ev sahibi takıma finali getiren golleri 82’nci dakikada kendi kalesine Gianluca Mancini ve 90+7’nci dakikada Josip Stanisic attı. Konuk ekip Roma’nın gollerini ise 43 ve 66’ncı dakikada penaltıdan Leandro Paredes kaydetti.

    ATALANTA, EVİNDE RAHAT KAZANARAK FİNALE ÇIKTI

    Gecenin bir diğer yarı final maçında ise İtalya Serie A ekibi Atalanta, evinde Fransa Ligue 1 takımı Marsilya’yı konuk etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gewiss Stadyumu’nda oynanan müsabakayı Atalanta, 3-0’lık skorla kazandı. 1-1 biten ilk maçla birlikte de rakibini toplamda 4-1’le geçen Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde adını finale yazdırdı. Ev sahibine finali getiren golleri ise 30’uncu dakikada Ademola Lookman, 52’nci dakikada Matteo Ruggeri ve 90+5’inci dakikada El Bilal Toure kaydetti.

    Atalanta ile Bayer Leverkusen arasındaki UEFA Avrupa Ligi final maçı 22 Mayıs Çarşamba günü İrlanda'daki Dublin Arena'da oynanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow