hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ziraat Türkiye Kupası maçları rövanşlı mı olacak? ZTK çeyrek finali tek maç mı?

    Ziraat Türkiye Kupası maçları rövanşlı mı olacak ZTK çeyrek finali tek maç mı
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turu 27 Şubat'ta MKE Ankaragücü-Fenerbahçe müsabakasıyla başladı. Çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'ne 3-0 yenildi. Bu maçın ardından futbolseverler Türkiye Kupası rövanş maçlarına odaklandı. Peki, Ziraat Türkiye Kupası maçları rövanşlı mı? ZTK çeyrek finali tek maç mı? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ziraat Türkiye Kupası heyecanı çeyrek final maçları ile devam ediyor. Çeyrek final ilk maçı olan Fenerbahçe- Ankaragücü mücadelesi sonrasında, çeyrek final mücadelesi tek maç ve rövanş mücadelesi olarak mı oynanacak sorusu merak konusu oldu. Çeyrek final turunda Beşiktaş - Konyaspor, MKE Ankaragücü - Fenerbahçe ve Galatasaray - Fatih Karagümrük ile eşleşmeleri gerçekleşti. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları 27,28,29 Şubat tarihlerinde oynanacak.

    TÜRKİYE KUPASI RÖVANŞ MAÇLARI OLACAK MI?

    Tek maç eleme usulüne göre oynanacak çeyrek final karşılaşmalarında rakibini elemeyi başaran takımlar, adını yarı finale yazdıracak. Dolayısı ile çeyrek final maçlarının rövanş müsabakası olmayacak. Kupada yarı final maçları ise 2 ayaklı eleme üzerinden gerçekleştirilecek. Yarı final ve final maçlarının tarihleri daha sonra belirlenecek.

    ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI ÇEYREK FİNAL MAÇLARI

    28 Şubat Çarşamba:

    17.30 Trabzonspor-RAMS Başakşehir (Papara Park)

    20.45 Beşiktaş-TÜMOSAN Konyaspor (Tüpraş)

    29 Şubat Perşembe:

    20.45  Galatasaray-VavaCars Fatih Karagümrük

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow