hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    V30 serisine yeni bir model daha ekleniyor

    V30 serisine yeni bir model daha ekleniyor
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    vivo, bu yılın başında çıkardığı V30 serisine yeni bir model daha eklemeye hazırlanıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Daha önce vivo V30, V30 Lite ve V30 Pro olmak üzere üç farklı modelini gördüğümüz vivo V30 serisine eklenecek en yeni model vivo V30e olacak. vivo Hindistan’ın bugün paylaştığı afiş, telefonun lansman tarihini kesinleştirdi. vivo V30e, 2 Mayıs’ta resmi olarak tanıtılacak.

    vivo V30 serisinin bu yeni üyesi 5500 mAh’lık yeni bir batarya kullanacak. Aynı zamanda telefonun arka kamerasının 50 megapiksellik ana lensi de daha önce çıkan modellerdekinden farklı bir sensör kullanacak. Bu sensörün Sony Sony IMX882 olacağı söyleniyor. Öte yandan telefonun selfie kamerası da otofokus özelliğine sahip 50 megapiksellik bir lens olacak.

    Bildiğiniz gibi vivo V30 da V30 Lite de Qualcomm’un Snapdragon yonga setlerinden kullanıyordu. Pro modeli ise önemli bir değişikliğe giderek bir MediaTek yonga setinden güç alıyordu. V30e’nin hangi yonga setini kullanacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

    vivo V30, 6.78 inçlik AMOLED bir ekran sahip. Telefonda Snapdragon 7 Gen 3 yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 256 ya da 512 GB. Şimdi v30e’nin de buna yakın özellikler sunması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telefonun 2 Mayıs’taki tanıtımı yaklaştıkça, hangi yonga setini kullanacağı gibi merak edilen sorular yavaş yavaş cevap bulacaktır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow