hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    X100s’in yeni görselleri internete sızdırıldı

    X100s’in yeni görselleri internete sızdırıldı
    expand
    KAYNAKDonanım Günlüğü

    vivo, özellikle kameralarıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonları vivo X100 ve X100 Pro’yu geçtiğimiz yılın kasım ayında kullanıcılarla buluşturdu. Ancak şirketin bu seriye yönelik planları henüz tamamlanmış değil.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    vivo X100 Ultra ve X100s adını taşıyan iki yeni model önümüzdeki günlerde kullanıcılarla buluşacak. Bu telefonların tanıtım tarihi henüz netleşmemiş olsa da çıkış tarihlerinin epey yaklaştığı düşünülüyor.

    Biz vivo’nun yeni telefonlarını tanıtmasını beklerken, sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Son olarak da vivo X100s’in tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren yeni görselleri internete sızdırıldı. Telefonu bir mağazanın rafında gösteren bu görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

    vivo X100s, standart modelde bulunan Dimensity 9300 yerine Dimensity 9300+ yonga setini kullanacak. vivo X100’ün aksine X100s kıvrımlı bir ekrana sahip olmayacak. Bunun yerine çok daha keskin hatlara ve düz bir ekrana sahip olacak. Ayrıca telefonun vivo X100’de olmayan yeni bir renk seçeneğine de sahip olacağı söyleniyor.

    Bildiğiniz gibi vivo X100 Çin dışında satışa sunulmamıştı. X100s de sadece Çin’de mi kalacak, yoksa global pazara da sunulacak mı bekleyip göreceğiz. Telefonun mayıs ayında çıkacağı büyük ölçüde kesinleşti ama şimdilik net bir lansman tarihi verilmedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow