hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kanal D’nin yeni dizisi merak uyandırdı: 'Senden Önce' ters köşe yaptı!

    Kanal D’nin heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran yeni dizisi 'Senden Önce' ilk bölümüyle büyük ses getirdi. 13 Şubat’ta yayınlanan ilk bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. Yeni bölümün tanıtımı ise büyük merak uyandırdı. ‘Senden Önce’ yarın saat 20.00'de Kanal D’de izleyiciler ile buluşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanal D'nin yeni dizisi ‘Senden Önce’ senaryosuyla büyük heyecan uyandırmaya devam ediyor. Güçlü kadrosuyla 13 Şubat Salı akşamı yayına giren Kanal D'nin yeni dizisi ‘Senden Önce’ ilk bölümüyle büyük ses getirdi.

    Dizi zengin bir adamı paylaşamayan iki kadının odağında ilerliyor. Fakat sanılanın aksine Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı karakterlerin birer suçlu olduğu ortaya çıktı. Dolandırıcı iki kadının, Alp Navruz’un canlandırdığı İş İnsanı Hakan Dağıstan’a tuzak kurdukları anlaşıldı.

    İlk bölümünün sonlarına doğru ise heyecan doruklara çıktı. Sauna sahnesi hafta boyunca sosyal medyada çok tartışıldı.

    Dizinin yeni fragmanı ise büyük merak uyandırdı. Merve ve Sahra arasındaki hesaplaşma üst seviyelere ulaştı. Tanıtım iki kadının cinayete uzanan hırslarını gözler önüne serdi.

    Senden Önce dizisinin başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya paylaşıyor.

    İddialı dizinin oyuncu kadrosunda ise Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Timur Ölkebaş, Nalan Kuruçim, Işıl Dayıoğlu, Lidya Atlik, Taha Ünal, Mina Ünsür, Elif Baysal, Ahmet Fuat Onan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Başak Angigün kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Feride Kaytan oturuyor.

    Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce her salı saat 20.00'de Kanal D’de.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow