hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA: CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Bahçeli ile görüşme olumlu ve verimli

    KAYNAKCnnturk.com

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşme sonrasında partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Özel, Bahçeli ile yaptığı görüşmeye ilişkin 'Olumlu ve verimli bir görüşmeydi' dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özgür Özel'in grup toplantısında görüşmeye dair yaptığı konuşma şu şekilde;

    Sayın Devlet Bahçeli bizleri kabul ettiler. Sayın Bahçeli’ye teşekkür ediyorum. Kendisiyle gayet olumlu ve verimli geçen bir görüşme gerçekleştirdik. Ev sahipliği için, yaptığı aktarımlar için kendisine teşekkür ediyorum. Görüşmelerden sonra eğer ortak bir açıklama yoksa, görüşme taraflardan kendi ifadelerini paylaşabilecekleri ancak verilen cevapları paylaşmayacakları bir anlayışla sürmelidir.

    Toplantıda görüşülen her hususu bu kürsüden paylaşacak değilim ancak sayın Bahçeli ile seçim sonuçlarını samimiyetle değerlendirdiğimiz, kendisinin değerlendirmelerini memnuniyetle dinlediğimiz, tebriklerini kabul ettiğimiz, bundan sonraki sürece dahil olarak da son derece yapıcı şekilde bu değerlendirmeleri gerçekleştirdiğimizi paylaşabilirim.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow