hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Benan Topbaş Benan Topbaş

    Gökyüzünde Kova şöleni! Astrolojik olarak bu ne demek?

    15.02.2024 Perşembe | 12:55Son Güncelleme:

    Bu hafta özellikle öyle bir tarih var ki tam bir Kova burcu şöleni yaşanacak diyebiliriz. Bu tarih 17 Şubat. 17 Şubat itibariyle hayata bakış açımız bir tık daha değişebilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şimdi burada bir diğer önemli tarih ise 19 Şubat. Güneş Balık burcuna geçiş yapacak. Tüm Balık burçlarının doğum günlerini kutlarım... 

    Ama bu günden sonra bile Kova şöleni hala devam edecek. Ne kadar mı diye soracak olursanız hemen söyleyeyim.. 24 Şubat tarihine kadar bu böyle. Sonra ise Balık şöleni başlıyor. 

    24 Şubat tarihinde bir de bir Dolunay var ki onu bir sonraki yazımda bahsedeceğim... Başak vurgulu, daha zorlu bir Dolunay... 

    25 Mart ve 8 Nisan’da, peş peşe tutulmalar yaşayacağız. Bu da baya değiştirecek hayatımızı. 

    Bu haftadan sonra neler olacak onlara değineyim, birazcık... 

    Gökyüzünde Kova şöleni Astrolojik olarak bu ne demek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KOVA ŞÖLENİ BİZE NELER GETİRECEK?

    Eşitlik ve özgürlük düşüncesi çok ağır basacak bir kere. Daha marjinal olacağız, kalıpları yıkacağız. Daha cesur daha korkusuz olacağız her şeyden önce. İsyankar bir tavır da sergileyebiliriz aman dikkat! 

    ÇAĞIN ÖTESİNE GEÇECEĞİZ

    Çağın ötesine geçen yeni teknolojilere tanıklık edebiliriz hayatımızda. Boşuna demedik Kova çağı diye. Kova denilince hemen teknoloji, devir ve değişim gelsin akıllara.. 

    İlişkilere bakış açımız marjinal bir boyut kazanabilir. Farklı ve özgün arkadaşlıklar edinebiliriz bu dönemde.Her şeyden önce ilişkiler de heyecan ararız. Kendi tarzını yaratan, farkını ortaya koyan kişiler daha çok ilgimizi çekebilir. 

    Kova orijinalliği ve özgün olmayı temsil eder. Bu sebeple bu dönemde lütfen kimseyi yargılamayın. Kimseyi değiştirmeye çalışmayın. Bağımsızlık duygusu çok bakın olacağından herkes bu aralar başına buyruk olabilir.. 

    Uzun lafın kısası.. 

    Değişeceğiz, güçleneceğiz ve hayata bakış açımız değişecek. Daha farklı bir karaktere bürünebiliriz.. 

    Her şey gönlünüzce olsun...