hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ege Üniversitesi 26. Tanıtım Günleri başladı

    Ege Üniversitesi 26. Tanıtım Günleri başladı
    expand

    Ege Üniversitesi 26. Tanıtım Günleri başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İZMİR, (DHA)-EGE Üniversitesi (EÜ) tarafından bu yıl 26'ncısı düzenlenen 'Ege Üniversitesi Tanıtım Günleri' etkinliği başladı.

    EÜ Büyük Spor Salon'da 'Ege Üniversitesi Tanıtım Günleri' düzenlendi. 26'ncısı düzenlene etkinliğin açılışı için düzenlenen tören; EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, akademik birimlerin yöneticileri, Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinde eğitim öğretimlerine devam eden liselerin öğrencileri katıldı. Etkinlik kapsamında Ege Üniversitesinin fakülte ve yüksekokulları, sosyal ve spor tesisleri, akademik ve idari birimleri ile barınma ve beslenme olanakları tanıtıldı.

    Etkinliğe ilginin yoğun olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, "Öğrencilerin Ege Üniversitesi'ne olan bu ilgilerini, okulumuzu daha yakından tanıma arzularını gösteriyor. Biz de üst yönetim olarak onların beklentilerini anlamak adına buradayız. Öğrencilerden aldığımız geri dönüşler ışığında üniversitemiz ailesine katılmayı ne kadar çok istediklerini gördük. Onların ilgisinden çok memnunuz, zannediyorum onlar da okulumuzdan memnun kaldılar" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çiğli'deki bir kolejin öğrencilerinden Eylül Dolgun, "10.sınıf öğrencisiyim. Önümde iki yıl var. Diş Hekimliği istiyordum, buraya geldiğimde de bu konuda aklımda sorular vardı. Burada sorularıma yanıt buldum. Aklımdaki çoğu sorunun cevaplandığını söyleyebilirim. Artık geriye sadece kazanmak kaldı. Ayrıca bu etkinlikle birlikte burada okuma isteğim daha da arttı" diye konuştu.

    Etkinlikte, Modern Danslar Topluluğu, Hip-Hop Topluluğu ve Türk Dansları Topluluğu'nun hazırlamış oldukları dans gösterileri sahnelendi. Aday öğrencilerin keyifli vakit geçirdikleri etkinlik iki gün boyunca devam edecek.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow