hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kübra Ünlü yazdı! Taş Kağıt Makas’ta Gerçekler Gün Yüzüne Çıktı! 

    Kübra Ünlü yazdı Taş Kağıt Makas’ta Gerçekler Gün Yüzüne Çıktı
    expand

    Kanal D’nin ilgiyle takip edilen dizisi ‘Taş Kâğıt Makas' yeni bölümüyle ekrana geldi.  Onuncu bölümüyle ekrana gelen dizi izleyiciden tam not aldı. Başrollerini Ekin Koç, Serra Arıtürk ve Ozan Güven'in paylaştığı dizinin işlediği konu ise farklılık yaratmaya ve kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Aytaç Uşun, Selim Galip ve Anıl Taşezen gibi başarılı oyuncuları kadrosunda buluşturan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun , heyecan dolu yeni bölümünde Umut, Fecir ile yaptığı anlaşmada sözünü tutmasına rağmen aynı karşılığı göremedi. 
     
    Babasının uğrayacağı bir haksızlığa tahammül edemeyen Umut, Rüya ve Azad'ın da mahkemede baş şüpheli konumuna geçmesiyle eline büyük bir koz geçirdi. 
     
    Rüya tanık olarak ifade verdi. Azad, Rüya'nın dediklerini onayladı. Azad tek şüpheli olarak tutuklandı. Fecir serbest kaldı. Rıza cezaevine geri gönderildi. Rüya ile Umut Emirkıran Holding'e geldi. Bünyamin'le Umut anlaştı. Emirkıran'lar Harun Yakar'ı devre dışı bıraktı. 
     
    Diğer taraftan şirket eşyaları dahil, kıyafetlerini de çıkarıp, bırakıp Harun ofisi terk etti. Bünyamin oğlunun kendine yakışan biriyle evlenmesini isterken kendisinden ümidini kesmediğini söyledi. 
     
    Umut, Azo'dan olay gününe dair yaşadıklarını detayı ile anlatması için bir kez daha buluştu Ancak gergin geçen konuşma kuzenlerin arasında gerilime sebep oldu. 

    Diğer taraftan Alev ile bir gergin bir barışık devam eden Umut – Alev ilişkisinde ise sular durulamadı. İkili eski güzel günlerinde olduğu gibi ilişkilerine kaldıkları yerden devam etmek istese de Emirkıranlar’la girdiği diyaloglardan ötürü Alev daha fazla dayanamadı ve Umut’u terk etti.  Harun'un karavanın yanından ayrılmasını fırsat bilen Süreyya, araca dinleme cihazı yerleştirdi. 
     
     Umut yaptığı görüşmeler ve araştırmalar sonucu Emirkıranlar’ın oyununu bir kez daha bozdu. Rıza’nın yeniden yargılanması için Azad’dan aldığı imza ile işlerini bir adım daha öne taşıdı. Adli tıp doktorunun da tanık olarak dinlenmesinden sonra Azad serbest kaldı. Azad'ın attığı imzayla birlikte Rıza'nın tekrar yargılanmasının yolu açıldı. Mahkemeye sunduğu delillerde adli tıp raporunun usulsüz tutulduğunu savundu. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bölüm finali ise oldukça heyecanlı oldu; Zira Alev gözlerine inanamazken, Rüya ise tesadüfen duydukları ile şaşkınlık geçirdi. Azad’ın ifadesiyle olayların gün yüzüne çıkmasından tedirgin olan Bünyamin ve Fecir ise sinir krizleri geçirerek yeni oyunlar ve yeni planlar yapmaya başladı. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow