hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2024 Şampiyonlar Ligi Finali ne zaman, nerede oynanacak?

    2024 Şampiyonlar Ligi Finali ne zaman, nerede oynanacak
    expand

    Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasında yarı final etabı tamamlanmak üzere. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final rövanş mücadelesinde PSG ile Borussia Dortmund, Fransa’da karşı karşıya geldi. Borussia Dortmund, PSG’yi geçerek Devler Ligi’nde finale yükseldi. Alman temsilcinin finaldeki rakibi ise Real Madrid – Bayern Münih eşleşmesinin galibi olacak. Peki, 2024 Şampiyonlar Ligi Finali ne zaman, nerede oynanacak? İşte o detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? 2024 UEFA Şampiyonlar Ligi finali nerede, hangi statta oynanacak? sorgulamaları futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde PSG, Borussia Dortmund, Real Madrid ve Bayern Münih, yarı finale çıktı. Futbolseverler şimdi de yarı final maçlarının ardından finale yükselecek iki ekibin arasındaki maçın tarihine odaklandı. Borussia Dortmund'un finaldeki rakibinin belli olacağı Real Madrid - Bayern Münih eşleşmesi ise bugün TSİ 22.00'de İspanya temsilcisinin ev sahipliğinde Santiago Bernabeu'da oynanacak.

    ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NE ZAMAN?

    Yarı final müsabakalarının 30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayıs'ta oynanacağı "Devler Ligi"nde final maçı, 1 Haziran'da Londra'daki Wembley Stadı'nda yapılacak.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow