hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Filenin Sultanları haftayı galibiyetle noktaladı

    Filenin Sultanları haftayı galibiyetle noktaladı
    expand

    Dünya 1 numarası son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’nin ilk haftasındaki son maçında Fransa’yı 3-0 mağlup etti ve haftayı galibiyetle noktaladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    A Milli Kadın Voleybol Takımı, Voleybol Milletler Ligi’nin Antalya etabındaki son maçında Fransa ile karşılaştı. Antalya Spor Salonu’nun tamamını dolduran seyirciler müsabaka boyunca ay-yıldızlılara destek oldu. Karşılaşmanın ilk setine hızlı başlayan Türkiye, setin bazı bölümlerinde farkı 6 sayıya kadar çıkarttı. Vargas’ın etkili oyunuyla Filenin Sultanları ilk seti 25-19 kazanarak durumu 1-0’a getirdi.

    İkinci sete de hızlı başlayan Filenin Sultanları, Aslı Kalaç, Derya Cebecioğlu ve Vargas’ın etkili oyunuyla farkı 11’e kadar ulaştırdı. Fransa maça tutunmaya çalışıp 5-0’lık seri yakalasa da seti Türkiye 25-16 kazanarak durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü sete hızlı başlayan Fransa setin başlarında durumu 7-2’ye kadar getirdi. Molanın ardından toparlanan ay yıldızlılar, maçta hakimiyeti tekrar sağladı. Son seti de 25-19 kazanan Filenin Sultanları, 72 dakika süren karşılaşmayı 3-0 kazandı.

    Bu sonuçla birlikte milli takım Antalya’da oynadığı Fransa ve Hollanda’yı yenerken, Japonya ve İtalya’ya mağlup oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow