hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ABD Başkanı Biden CNN International'a konuştu: İsrail Refah'a girerse bomba yollamayacağım

    ABD Başkanı Biden CNN Internationala konuştu: İsrail Refaha girerse bomba yollamayacağım
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy ABD Başkanı Biden'in verdiği özel röportajdaki açıklamalarını paylaştı. Biden bu röportajda 'İsrail Refah'a girerse bomba yollamayacağım.' ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CNN Türk Washington Temsilcisi Yunus Paksoy son dakika gelişmesini şu sözlerle aktardı. Buna göre, ABD Başkanı Biden CNN International'a verdiği özel röportajda "Bizim gönderdiğimiz bombalar sonucunda siviller öldürüldü. Eğer Refah'a girerlerse, bombaları tedarik etmeyeceğim." dedi.

    BOMBALI SALDIRILARDAKİ ABD PAYINI İLK DEFA KABUL ETTİ!

    ABD Başkanı Biden bu özel röportaj ile 7 aydır şehir merkezlerinde yapılan bombalı saldırılardaki ölümlerde ABD'nin de payı olduğu itiraf etmiş oldu.

    SAVUNMA BAKANI AUSTIN: YÜKSEK FAYDALI YÜK MÜHİMMATLARI SEVKİYATINI DURDURDUK

    ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin yaptığı açıklamada, "En başından bu yana İsrail'in savaş alanındaki sivilleri hesaba katmadan ve korumadan Refah'a büyük bir saldırı başlatmaması gerektiği konusunda çok nettik. Ve yine durumu değerlendirirken, yüksek faydalı yük mühimmatlarının sevkiyatını durdurduk. Bu sevkiyatla ilgili olarak nasıl ilerleyeceğimize dair nihai bir karar vermedik” demişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow