hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA! İsrail, İran'ı vurdu! Kritik Cuma! Fulya Öztürk: 'Bu işte bir tuhaflık var'

    KAYNAKCNN TÜRK

    Tüm dünyanın tartıştığı eylem gerçekleşti! İsrail'den İran'a misilleme geldi. İsrail medyasında ise bu durumun henüz bir ''Girizgah'' olduğu konuşuluyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk İran'dan son durumu aktardı...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    FULYA ÖZTÜRK SON DURUMU ŞU İFADELERLE AKTARDI;

    İsrail medyasında konuşulan bir konu var. Bu saldırının bir girizgah olduğu konuşuluyor. O yüzden ''Kritik Cuma'' desek, böyle bir manşet atsak çok doğru olur.

    Bir de çok asparagaslar da dolanıyor. İsrail'in F-35 savaş uçaklarıyla hedefleri vurduğu gibi. F-35 havalanmış olsa, F-35 ile bir saldırı yapılmış olsa bu şehirde hiç mi ses duyulmaz? Hiç mi kimse uçak sesi duymaz? Kimse bombardıman sesi duymaz? Duman çıkmaz? Tahribat olmaz? Dijital çağdayız, hiç mi kimse görüntü kaydetmez?

    İsrail ve Amerika pompaladıkça pompalıyor. İran'a baktığımız zaman, Amerikan medyasında yer aldığı gibi büyük bir saldırı yok. Dronlar ile bir saldırı girişimi yapıldı. Ve bu da İran Hava Savunma Sistemi tarafından engellendi. Herhangi bir olumsuz hava yok şu an burada. İsrail medyasında bazı haberler çıkıyor, yorumlar yapılıyor; bunun bir girizgah olduğu, özellikle İsrail'de Şabat başlamadan önce bir saldırı daha İran'a doğru yapılabileceği yönünde bir takım yorumlar, iddialar var.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow